fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

schimbare/prelungire pasaport

22 Apr 2011 18:51 #140576 by mangafaua
Salutari !

Ma confrunt cu o problema. La mijlocul lunii MAI pasaportul imi va expira.Intrebarea mea este urmatoarea : Pot aplica la ambasada Romaniei din Londra pt un pasaport nou sau trebuie sa ma intorc in Romania pentru a face asta ?

Orice idei/sfaturi sunt de ajutor. Ms anticipat !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2011 19:30 #140578 by Moise_mrc
da, poti aplica la ambasada din londra dar inainte trebuie sa faci o proramare telefonica sau prin mail.din cate stiu eu costa cam in jur de 90 de lire taxa de preschimbare a pasaportului si perioada de asteptare este cam de 4 pana la 8 saptamani.

Bafta

23 Apr 2011 10:32 #140594 by MONIC
NU LA AMBASADA TREBUIE SA MERGI,CI LA CONSULAT.LA TELEFON RASPUND GREU ASA CA EU AM FOST ACOLO SI MI-AU ZIS CA DACA SE VINE DIMINEATA ,LA 8,NU E NEVOIE DE PROGRAMARE.

26 Apr 2011 15:48 #140688 by Esinakiss
am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva pt k am sunat la ambasada romaniei si mi-au dat cu flit daca pot sa spun asa...vrea sa prelungesc pasaportul cu doar cativa ani pana ajung in romania.chiar lucrul asta e imposibil?????pt k madam de la ambasada mi-a zis ca nu e posibil tre sa fac unu nou...

26 Apr 2011 16:02 #140690 by Crysya
Esinakiss wrote:

am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva pt k am sunat la ambasada romaniei si mi-au dat cu flit daca pot sa spun asa...vrea sa prelungesc pasaportul cu doar cativa ani pana ajung in romania.chiar lucrul asta e imposibil?????pt k madam de la ambasada mi-a zis ca nu e posibil tre sa fac unu nou...

Pasapoartele nu se prelungesc. Trebuie sa aplici pt unul nou.
Mai intai iti faci programare la Consulat (prin e-mail la adresa asta: [email protected]).
Te duci cu buletinul plus copie, pasaportul plus copie si

01 May 2011 17:21 #140836 by ninochka
Buna ziua, am si eu o nelamurire cu privire la obtinerea actelor de identitate prin consulat. Luna aceasta m-am casatorit, sotul este cetatean britanic, as vrea sa solicit schimbarea numelui in pasaport. Am trimis la consulat un email la adresa de pe site-ul consulatului si mi-au raspuns. Va redau mai jos raspunsul lor:
\"Stimata doamna,

Pt. toate informtiile dorite va rugam sa vizitati site-ul nostru www.londra.mae.ro