- M?d?lina Stan ?i Lidia Butnariu în dialog sonor, de la baroc la jazz, la ICR Londra (Tue. 29 Apr, 2025 7:00 pm)
- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- Cum sa deschid magazin romanesc?
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Cum sa deschid magazin romanesc?
21 Sep 2008 17:55 - 21 Sep 2008 18:28 #93862
by plis_to
Cum sa deschid magazin romanesc? was created by plis_to
Ciao, sunt in Italia, vand prod.romanesti la romanii de aici...as vrea sa vin si in Uk sa deschid un magazin cu produse romanesti, unguresti si italiene.
Are cineva idee cum e piata cu respectivele produse si cum trebuie procedat ca o firma italiana sa deschida o activitate pe teritoriu englez? Si mai ales cum sunt chiriile spatiilor comerciale in Londra? cateva exemple, pls?
grazie!
Are cineva idee cum e piata cu respectivele produse si cum trebuie procedat ca o firma italiana sa deschida o activitate pe teritoriu englez? Si mai ales cum sunt chiriile spatiilor comerciale in Londra? cateva exemple, pls?
grazie!
Last edit: 21 Sep 2008 18:28 by a Guest.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
22 Sep 2008 15:05 #93870
by Webmaster
Replied by Webmaster on topic Re:Cum sa deschid magazin romanesc?
eventual incearca sa dai un telefon la magazinele listate pe site , desi nu cred ca proprietarii ar fi dispusi sa iti spuna \"secretele\" afacerii ,avand in vedera ca intentionezi sa deschizi o afacere \"rivala\"
iti cam trebuie ceva timp sa cunosti locurile si comunitatea de aici ca sa iti mearga toate ok , dar nu zic ca nu e imposibil .
bafta multa .
iti cam trebuie ceva timp sa cunosti locurile si comunitatea de aici ca sa iti mearga toate ok , dar nu zic ca nu e imposibil .
bafta multa .
23 Sep 2008 09:30 #93875
by plis_to
Replied by plis_to on topic Re:Cum sa deschid magazin romanesc?
Mersi pt raspuns Mister Webmaster. Am o ruda acolo, acolo, poate imi da o mana de ajutor. Nici gand sa sun la concurenta, romanii sunt tot romani fie in Italia fie in alta parte. Peste tot e valabil \" de ce sa faca ala bani??!\" In Italia am inceput de la zero, asa ca in mare stiu cum tre sa procedez. Ar trebui sa merg in Uk sa vad totusi cum e treaba...cat ar costa o cazare la hotel? scump tare? pt 2 pers. cateva zile....bilete low cost se gasesc.
Daca cineva are pareri il rog sa se exprima, poate imi va fi de ajutor.
Multumesc!
Daca cineva are pareri il rog sa se exprima, poate imi va fi de ajutor.
Multumesc!
23 Sep 2008 09:42 #93877
by Webmaster
Replied by Webmaster on topic Re:Cum sa deschid magazin romanesc?
hoteluri ?
incearca holiday inn sau ibis hotels ( cele mai decente la raportul calitate pret )
sau cauta ceva b&b ( cam 50 - 60 min pe noapte )
incearca holiday inn sau ibis hotels ( cele mai decente la raportul calitate pret )
sau cauta ceva b&b ( cam 50 - 60 min pe noapte )
- a Guest
-
- Visitor
-
23 Sep 2008 11:13 #93879
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:Cum sa deschid magazin romanesc?
eu cam am idee ce si cum ar trebui sa fie un magazin romanesc ..insa mu l-as face \'romanesc\' ci asa cum zici tu cu alte produse , in special de mezelarie din Italia,Germania,Polonia,tzari estice...si as incerca sa am o cafenea atasata cu prajituri dar mai ales placinte si daca se poate o mica brutarie.
Consider ca locatia este esentiala....insa eu nu m-as arunca in Edgware unde sunt destui romanoi si destule magazine acuma ci cat mai central posibil cu target clientul caruia ii place delicatessen and cackes indiferent de tara de origine
Costul leasingului si locatia sunt primordiale pt mine
Consider ca locatia este esentiala....insa eu nu m-as arunca in Edgware unde sunt destui romanoi si destule magazine acuma ci cat mai central posibil cu target clientul caruia ii place delicatessen and cackes indiferent de tara de origine
Costul leasingului si locatia sunt primordiale pt mine
25 Sep 2008 20:02 #93928
by plis_to
Replied by plis_to on topic Re:Cum sa deschid magazin romanesc?
De fapt as dori sa stiu parerile voastre personale, daca obisnuiti sa cumparati produse romanesti, daca da, cat de des, daca ceea ce se gaseste acum ma multumeste, ce va nemultumeste...as vrea sa stiu fiecare cum traieste situatia. Multumesc