- M?d?lina Stan ?i Lidia Butnariu în dialog sonor, de la baroc la jazz, la ICR Londra (Tue. 29 Apr, 2025 7:00 pm)
nasterea in apa
- a Guest
-
Topic Author
- Visitor
-
11 May 2010 11:41 #126744
by a Guest
nasterea in apa was created by a Guest
Este vreo mamica pe aici care a nascut in apa sau care planuieste sa nasca in apa??:)
daca s-a mai discutat imi cer scuze, am dat search dar n-a iesit nimic.
daca s-a mai discutat imi cer scuze, am dat search dar n-a iesit nimic.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
16 May 2010 13:09 #126895
by anetasara
Replied by anetasara on topic Re:nasterea in apa
AS FI CURIOASA SI EU DE ACEST SUBIECT
:woohoo:
:woohoo:
- a Guest
-
Topic Author
- Visitor
-
30 May 2010 09:21 #127489
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:nasterea in apa
cred ca numai noi doua suntem interesate de acest subiect :)
30 May 2010 10:12 #127492
by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:nasterea in apa
Nu stiu nimic despre subiectul in sine... imi aduc doar aminte ca in timpul orelor de pre natal la care e trimisa orice mamica noua din partea doctorului (GP) se discuta toate variantele de nastere. Fiecare spital are servicii diferite, in unele ai posibilitatea de a naste in apa, in altele nu... cred ca va trebui sa va interesati daca spitalul unde veti naste are si aceasta facilitate. Cand se viziteaza spitalul, veti putea intreba la locul \"faptei\" despre cum e cu nasterea in apa. Cred ca moasa (midwife) cu care sunteti sau veti fi in contact va putea sa va expuna pe larg care e procesul de nastere in apa. Imi pare rau ca nu pot sa va dau mai multe informatii.
- a Guest
-
Topic Author
- Visitor
-
02 Jul 2010 06:14 #128654
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:nasterea in apa
pai asta stiam si eu, ce ma interesa era daca cineva de aici chiar a incercat :)
se pare ca voi fi eu prima atunci :) numai bine :)
se pare ca voi fi eu prima atunci :) numai bine :)
02 Jul 2010 09:40 #128655
by Caterina
Replied by Caterina on topic Re:nasterea in apa
Nu inteleg care e atractia la a naste in apa. Pe mine nu m-a atras deloc. Spitalul unde am nascut eu oferea si posibilitatea asta, chiar am vizitat sala de nastere in apa - nu m-a impresionat in mod pozitiv, ba chiar dimpotriva. Cred ca numai in cazul in care viitoarea mama e sigura ca poate duce travaliul fara nici un fel de painkiller se poate gindi sa nasca in apa (mie epidurala mi s-a parut o binecuvintare).
In cazul meu, copilul a fost monitorizat pe toata durata travaliului (nu s-ar fi putut face asta daca nasteam in apa).
Si imi mai amintesc si de ce ne povesteau moasele la \"ante-natals\" - cum, asistind o nastere acasa, in apa (o alta chestie pe care eu nu inteleg - home-births), au scapat copilul nou-nascut in apa si nu-l mai gaseau. Ele credeau ca spun o gluma, dar noi, vreo 20 de viitoare mamici din care multe la primul copil, am facut ochii mari (de groaza).
Asa ca eu am spus nu (nu ca m-ar fi atras prospectul) si si in viitor, daca va fi cazul, tot nu o sa fie.
In cazul meu, copilul a fost monitorizat pe toata durata travaliului (nu s-ar fi putut face asta daca nasteam in apa).
Si imi mai amintesc si de ce ne povesteau moasele la \"ante-natals\" - cum, asistind o nastere acasa, in apa (o alta chestie pe care eu nu inteleg - home-births), au scapat copilul nou-nascut in apa si nu-l mai gaseau. Ele credeau ca spun o gluma, dar noi, vreo 20 de viitoare mamici din care multe la primul copil, am facut ochii mari (de groaza).
Asa ca eu am spus nu (nu ca m-ar fi atras prospectul) si si in viitor, daca va fi cazul, tot nu o sa fie.