fbpx

razvan si ai lui,cascadorii risului

05 Mar 2010 19:50 #125082 by emiliano
eu ma uit,urmaresc in special fetele de la Oltchim,iar daca trec de rusoaice vor fi in semifinale;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2011 18:22 #136968 by emiliano
deja atrecut un an si nici in prezent nu as schimba titlul acestui topic:(
sincer sa fiu am ajuns sa juc nu penibil ci f penibil,iar cu acest il muce de asa zis antrenor nu vom avea nici o sansa.
sa joci cu jucatori care nu mai joaca la echipele lor si sa bagi numai apropiati se alege praful de tot.
fara un antrenor strain nu vom mai scoate capul in lume si vom cobora si mai mult in clsamentul FIFA.
din pacate,de un an cautam solutii si schimbam jucatori iar rezultatele sunt mediocre,vai mama noastra cu astfel de nationala dar mai ales cu baiatul lu` tata care este zero saracul de el.

10 Feb 2011 22:11 #136980 by bosho13
ia zii tu antrenorule ce jucatori ai baga in locul astora, chiar nu vezi ca este cea mai slaba generatie din toate timpurile ? ce jucatori de top avem in afarade chivu si................., atat, si sti vorba aia cu o floare nu se face primavara, luati-va gandu de la rezultate atata timp cat nu vin jucatori pe care sa se bata real, barca, milan, etc., trebuie sa fim realisti si sa ne vedem lungul nasului, pe astia ii avem cu astia defilam, nu-ti pune speranta in vre-un rezultat favorabil cu bosnia, daca scoatem un egal suntem buni, dar degeba criticam in sus si-n jos, o singura schimbare cred ca ar fi de folos in fotbalul romanesc, schimbara tuturor di frf.

11 Feb 2011 22:12 #137022 by 1234ameoba
Buba fotbalului romanesc sunt Mircea Sandu si Mitica Dragomir,plus toti gigii

atata tot!
Cand fotbalul intern nu mai produce valori, deoarece competitia se castiga in vestiare, nu pe teren,
cand jucatorilor li se arunca cu bani, ca la lautari,

cand unu\' care dribleaza doi adversari consecutiv (eventual), este luat deja de \"noul Hagi\",
si,mai apoi, \"moare speranta\",

ce sanse are fotbalul romanesc??

Vremea \"mingicarilor\" s-a cam dus.

Este vremea adevaratului PROFESIONALISM care, la noi--:laugh: :cheer: :woohoo: :blush: :silly:

Un mic exemplu ,

Andrei al meu joaca la un club local care, nu mai poate tine si echipa de \"Under 11\", din motive tehnice, adica nu au cum se deplasa la jocurile de \"afara\".

Well, pt ca, copiii sa se poata transfera la alt club, trebuie aprobarea directorului tehnic de la clubul ce se desfiinteaza!

Desigur ca acesta o va da, dar, ce vreau sa subliniez este , nota de legalitate in care se desfasoara aceasta competitie aici, de la aceasta varsta!!!

12 Feb 2011 00:55 #137033 by bosho13
Te rog nu mai face comparatie in domeniul fotbalului cu romanica noastra nu are nici un rost, iar sefii din fruntea fotbalului n-o sa plece decat cu picioarele inainte, tu ai pleca de la un serviciu unde castigi o groaza de bani, la fel ca vamesii, cum sa iesi din combinatie cand tu iei cateva mii de euro pe zi, iarta-ma, dar ai fi nebun, astia suntem -ROMANII- un neam de puturosi si de curve, daca te uiti in istorie ai sa-mi dai drptate. .....

12 Feb 2011 23:39 #137054 by emiliano
dragule,eu nu sunt si nu voi fi antrenor niciodata,dara atat cat ma pricep la fotbal am dreptul sa`mi spun o opinie,deci daca tu esti fan ilmuce te inteleg,insa daca doresti sa vb de fotbal,te rog sa`mi spui timp de un an de cand este la nationala ce a adus bun,o chestie mica daca imi spui esti mare???
eu am curaj sa pun pariu ca luam bataie si de la Luxemburg,dupa cum poate ai aflat,au batut Slovacia,deci...
nici pe vremuri nu jucam prea mult fotbal(exceptand anumite perioade)insa acum se datoreaza numai si numai selectiei,avem talente insa trebuie sa sti sa le pui cap la cap si iti dau un exemplu,nu ultima data cand a fost accidentat,ci inainte cand era titular la Lazio iar imbecilul de muce nu`l convoca,da,este vb de Radu Stefan,pe Radoi,un jucator cu evolutii excelente la facut sa nu mai vina la echipa,insa imi aduce un Apostol care nu mai joaca de luni de zile,un Sburlea care nu s`a vazut,de acest mare Florescu care nici in ziua de azi nu stiu unde si ce joaca si inca multi jucatori de duzina,el spune ca testeaza jucatori tineri si mai ales ca a castigat un jucator,pe Alexa,pai asta nu a jucat niciodata nimic plus ca are 30 de ani daca nu ma insel,deci ce face el la echipa este mai mult niste teste idioate iar noi ne afundam in urna a patra valorica.
deja am zabovit prea mult pe aici,asa ca ma retrag la ale mele,vizionare placuta bosho13 cu noroc si mult succes cu clanul il muce;)

Loading...