fbpx

Buna

19 May 2011 11:54 #141394 by cosminesc
Buna was created by cosminesc
:unsure: Sunt de 5 luni in Uk si locuiesc in northampton , pana acum nu am reusit sa fac mare lucru ca self employed si am decis sa ma inscriu la colegiu.
M-am informat si am vazut ca sunt tot felu de cursuri nvq, apprenticeship, part time.
La inceput am incercat cu apprenticeship, m-au acceptat la colegiu si mi-au spus sa imi caut un angajator care sa ma ia ca ucenic (am cautat o companie vre-o 2 luni de zile dar nici un noroc):(
Acum m-am decis sa ma inscriu la un curs part time dar toate cursurile din zona incep in septembrie,:(

Stiti vre-un curs care incepe odata ce te inscrii, sau un curs care iti ofera si un loc de munca ma intereseaza in Northampton shire dar si in Londra???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2011 18:27 #141400 by SORIN ARON
Replied by SORIN ARON on topic Re:Buna
Salut Cosmin - sunt Sorin din Wigan (langa Manchester)
Ai intrebat de un Colegiu care sa aplice pentru tine la Home Office .
Exista un Colegiu in Edgewhere- Mill Hill, la nord de Londra care face recrutari in special pentru romani si bulgari .
Se numeste London Kactus (nu e tzeapa !)si urmand acest Colegiu poti obtine NVQ
- totodata ei oferindu-ti si un job
Taxele sunt foarte mari - 200 de pounds/luna -dar este ceva sigur - eu cu ei am venit si lucrez de un an .
Daca te intereseaza - spune-mi aici si-ti dau detalii. Sorin Aron

22 May 2011 23:39 #141457 by danna2010
Replied by danna2010 on topic Re:Buna
SORIN ARON wrote:

Salut Cosmin - sunt Sorin din Wigan (langa Manchester)
Ai intrebat de un Colegiu care sa aplice pentru tine la Home Office .
Exista un Colegiu in Edgewhere- Mill Hill, la nord de Londra care face recrutari in special pentru romani si bulgari .
Se numeste London Kactus (nu e tzeapa !)si urmand acest Colegiu poti obtine NVQ
- totodata ei oferindu-ti si un job
Taxele sunt foarte mari - 200 de pounds/luna -dar este ceva sigur - eu cu ei am venit si lucrez de un an .
Daca te intereseaza - spune-mi aici si-ti dau detalii. Sorin Aron

te rog , poti sa imi spui daca au si cursuri ptr bucatari..ma intereseaza ptr sotul meu!iti multumesc anticipat!:)

10 Aug 2011 23:57 #142940 by emiliabeg
Replied by emiliabeg on topic Re:Buna
buna,

te rog mult daca poti sa imi spui daca eu fiind in romania pot fi luata in seama de acest colegiu sau trebuie sa vin acolo? o alta intrebare ar fi in ce domeniu iti gasesc de munca? Eu am fost in Uk pana in 2009 si am lucrat pe postul de ospatar si respectiv sef de sala, asta m-ar si interesa.
mersi mult.

12 Aug 2011 07:42 #142963 by nicole2005
Replied by nicole2005 on topic Re:Buna
Pe ce perioada iti opresc aceasta suma?

15 Aug 2011 08:49 #143013 by kristine999
Replied by kristine999 on topic Re:Buna
buna sorin! eu vreau sa plec in anglia in toamna si nu stiu cum sa fac...agentiile pe care le stiam nu se mai ocupa cu asta si dupa ce am citit pe multe forumuri despre munca in anglia nici nu stiu daca se mai merita. vad ca ai scris ca tu ai venit cu ei, deci ai aplicat din tara?