- M?d?lina Stan ?i Lidia Butnariu în dialog sonor, de la baroc la jazz, la ICR Londra (Tue. 29 Apr, 2025 7:00 pm)
Buna
M-am informat si am vazut ca sunt tot felu de cursuri nvq, apprenticeship, part time.
La inceput am incercat cu apprenticeship, m-au acceptat la colegiu si mi-au spus sa imi caut un angajator care sa ma ia ca ucenic (am cautat o companie vre-o 2 luni de zile dar nici un noroc):(
Acum m-am decis sa ma inscriu la un curs part time dar toate cursurile din zona incep in septembrie,:(
Stiti vre-un curs care incepe odata ce te inscrii, sau un curs care iti ofera si un loc de munca ma intereseaza in Northampton shire dar si in Londra???
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- SORIN ARON
-
- New Member
-
- Thank you received: 0
Ai intrebat de un Colegiu care sa aplice pentru tine la Home Office .
Exista un Colegiu in Edgewhere- Mill Hill, la nord de Londra care face recrutari in special pentru romani si bulgari .
Se numeste London Kactus (nu e tzeapa !)si urmand acest Colegiu poti obtine NVQ
- totodata ei oferindu-ti si un job
Taxele sunt foarte mari - 200 de pounds/luna -dar este ceva sigur - eu cu ei am venit si lucrez de un an .
Daca te intereseaza - spune-mi aici si-ti dau detalii. Sorin Aron
Salut Cosmin - sunt Sorin din Wigan (langa Manchester)
Ai intrebat de un Colegiu care sa aplice pentru tine la Home Office .
Exista un Colegiu in Edgewhere- Mill Hill, la nord de Londra care face recrutari in special pentru romani si bulgari .
Se numeste London Kactus (nu e tzeapa !)si urmand acest Colegiu poti obtine NVQ
- totodata ei oferindu-ti si un job
Taxele sunt foarte mari - 200 de pounds/luna -dar este ceva sigur - eu cu ei am venit si lucrez de un an .
Daca te intereseaza - spune-mi aici si-ti dau detalii. Sorin Aron
te rog , poti sa imi spui daca au si cursuri ptr bucatari..ma intereseaza ptr sotul meu!iti multumesc anticipat!:)
te rog mult daca poti sa imi spui daca eu fiind in romania pot fi luata in seama de acest colegiu sau trebuie sa vin acolo? o alta intrebare ar fi in ce domeniu iti gasesc de munca? Eu am fost in Uk pana in 2009 si am lucrat pe postul de ospatar si respectiv sef de sala, asta m-ar si interesa.
mersi mult.
- nicole2005
-
- New Member
-
- kristine999
-
- New Member
-