fbpx

Cum as putea sa invat lb. engleza ??

02 Aug 2011 12:31 #142807 by melania02
Buna tuturor!
M-am hotarat sa invat lb. engleza. Nivelul meu este mediu si ma gandeam ca ma poate ajuta cineva cu un sfat, o experienta personala. Voi cum ati facut sa evoluati de la un nivel mediocru la engleza vorbita fluent? Eu incerc sa fac traduceri mai ales din romana in engleza, lucru care ma pune pe cautat; partea cea mai slaba ar fi ca nu stapanesc verbele, si sunt curioasa cum ati reusit sa va puneti la punct. Ma puteti ajuta?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Aug 2011 13:05 #142808 by catalin123
Daca incerci sa inveti engleza intr-un mod autodidact, fara costuri, gasesti online zeci de site-uri de profil. Trebuie doar sa te inarmezi cu putina rabdare pana il gasesti pe cel care corespunde stilului tau de invatare.
Succes!

02 Aug 2011 15:41 #142816 by melania02
Multumesc pentru reply catalin123, dar nu ai putea sa fii mai exact te rog? Tu nu ai folosit ceva anume?

03 Aug 2011 08:37 - 03 Aug 2011 08:38 #142834 by catalin123
Dupa cum spuneam sunt zeci de astfel de site-uri.
Cel care imi place si il utilizez intens este English Attack.
Are o abordare pedagogica putin diferita de celelalte, dar gasesti mai multe detalii aici http://ro.english-attack.com
Spor!

03 Aug 2011 14:18 #142837 by EddieH
Sincer iti recomand un program numit Rosetta Stone,e interactiv si supe usor de folosit. Instaleazal inmpreuna cu pachetul English level 3-6 shi o sa-ti fie super usor sa te pui la punct cu limba in vreo cateva saptamani.Singura chestie e ca costa enorm sa-l cumperi, dar daca te pricepi sau ai vreun amic care se descurca in domeniul \"Internetze fara batranetze\" faci rost de el gratis. In cuvintele nemuritorului F.O.C.A:\"Prietene, noi nu furam, cand e greu ne descurcam\"B)

03 Oct 2011 14:28 #143640 by melania02
Ma puteti ajuta cu stabilirea unor directive in asa fel incat procesul de invatare sa mi se para usor??? :blink: