- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Student in UK
- comprehensive sickness insurance uk
comprehensive sickness insurance uk
20 Dec 2011 15:37 #144420
by cristm80
comprehensive sickness insurance uk was created by cristm80
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu cateva link-uri sau sfaturi in legatura cu companii de asigurare care intocmesc o astfel de asigurare necesara pentru obtinerea yellow card-ului. Inteleg ca preturile difera foarte mult si as nevoie de o varianta mai ieftina.
Multumesc mult !
Va rog sa ma ajutati cu cateva link-uri sau sfaturi in legatura cu companii de asigurare care intocmesc o astfel de asigurare necesara pentru obtinerea yellow card-ului. Inteleg ca preturile difera foarte mult si as nevoie de o varianta mai ieftina.
Multumesc mult !
Please Log in or Create an account to join the conversation.
21 Dec 2011 20:00 #144428
by oana ch
Replied by oana ch on topic Re:comprehensive sickness insurance uk
buna un site ar fi prohealth sau aviva. cand ai programarea?eu am p 23 ian 2012..si tot asa incerc sa gasesc cea mai buna varianta pt asigurarea comprensiva.site urile care ti le am dat le stiu d la o colega care a luat yc. oana
03 Jan 2012 11:58 #144479
by cristm80
Replied by cristm80 on topic Re:comprehensive sickness insurance uk
Buna !
Eu am programarea saptamana viitoare si sincer sub 40 lire nu prea am gasit. IN plus imi cer plata pe 12 luni in avans. Ai reusit sa gasesti ceva mai avantajos ?
Multumesc !
Eu am programarea saptamana viitoare si sincer sub 40 lire nu prea am gasit. IN plus imi cer plata pe 12 luni in avans. Ai reusit sa gasesti ceva mai avantajos ?
Multumesc !
- tacolinoqc
-
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
24 Jan 2012 08:25 #144715
by tacolinoqc
Replied by tacolinoqc on topic Re:comprehensive sickness insurance uk
Salutare \"colegi\" :)
Eu am fost acum 2 luni la UKBA si am luat YC *student*. Am avut prilejul sa colaborez cu un domn foarte de treaba si intelegator de la KeyFinancial Associates. I-am explicat ca nu imi trebuie nimic mai mult decat BASIC insurance care sa fie conform standardelor minime de accept ale UKBA. Mi-a oferit chiar o asigurare bunicica, nu mi-a cerut 12 luni in avans, DAR este contract de 34lire / luna pt. 12 luni,(nu exista un termen contractual mai scurt) de la Premier Health Care. Domnul este un \"advisor\" sa spunem, care lucreaza cu mai multe companii. Voi posta site-ul lui si bineinteles contact details exista tot acolo. Bafta in continuare.
PS: Imi cer scuze daca incalc regulile forumului prin postarea unui site sau nr de tel!
www.keyfinancialassociates.co.uk
Jon Halbert CeMAP
Financial Advisor
Telephone: 01704
Eu am fost acum 2 luni la UKBA si am luat YC *student*. Am avut prilejul sa colaborez cu un domn foarte de treaba si intelegator de la KeyFinancial Associates. I-am explicat ca nu imi trebuie nimic mai mult decat BASIC insurance care sa fie conform standardelor minime de accept ale UKBA. Mi-a oferit chiar o asigurare bunicica, nu mi-a cerut 12 luni in avans, DAR este contract de 34lire / luna pt. 12 luni,(nu exista un termen contractual mai scurt) de la Premier Health Care. Domnul este un \"advisor\" sa spunem, care lucreaza cu mai multe companii. Voi posta site-ul lui si bineinteles contact details exista tot acolo. Bafta in continuare.
PS: Imi cer scuze daca incalc regulile forumului prin postarea unui site sau nr de tel!
www.keyfinancialassociates.co.uk
Jon Halbert CeMAP
Financial Advisor
Telephone: 01704
26 Jan 2012 15:21 #144769
by visitor
Replied by visitor on topic Re:comprehensive sickness insurance uk
Salutare!
La aviva este acum o oferta si daca aplici pana in primavara nu platesti primele 3 luni. Plata se face lunar si e cam 35-36 pe luna si pentru un an ar ajunge cel mult
La aviva este acum o oferta si daca aplici pana in primavara nu platesti primele 3 luni. Plata se face lunar si e cam 35-36 pe luna si pentru un an ar ajunge cel mult
26 Jan 2012 16:15 #144770
by visitor
Replied by visitor on topic Re:comprehensive sickness insurance uk
Salutare!