- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Student in UK
- Student+loc de munca+cazare in Londra
Student+loc de munca+cazare in Londra
11 Apr 2012 20:30 #146197
by Crysty27
Student+loc de munca+cazare in Londra was created by Crysty27
Salutare. As avea si eu cateva intrebari si ceva nelamuriri. Ma intereseaza sa studiez in Londra , mai exact sa gasesc un colegiu ce ofera NVQ si eventual un loc de munca. Pentru cei care au reusit sa gaseasca o firma care se ocupa cu asa ceva sau pentru cei care au reusit de unii singuri sa isi gaseasca un colegiu si un loc de munca, as fi si eu interesat sa aflu mai multe informatii. Daca stiti vreun colegiu serios si de incredere care sa fie si acreditat de Home Office as aprecia raspunsurile voastre. Multumesc anticipat si sarbatori fericite tuturor!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
13 Apr 2012 10:06 #146219
by alibunduc
Replied by alibunduc on topic Re:Student+loc de munca+cazare in Londra
Buna! Eu sunt venita de cca o luna de zile tot ca studenta prin Eurolife Bucuresti,sunt inscrisa la colegiul Q training,urmez un curs de NVQ LEVEL 2 ca si Health Care Assistant,durata cursului e de un an de zile ,am fost programata pt Yellow Card pe care l-am zi luat zilele trecute,pot zice ca e un inceput bun si aceasta agentie,Eurolife Consulting Bucuresti am gasit-o cat se poate de serioasa,m-au indrumat pas cu pas in intocmirea tuturor actelor necesare aici.Daca esti nelamurit cu anumite chestii nu ezita sa ma intrebi. O zi buna si multa bafta!
20 Apr 2012 06:58 #146342
by Crysty27
Replied by Crysty27 on topic Re:Student+loc de munca+cazare in Londra
Mersi mult de informatii. Vroiam sa te intreb daca ai vreun id unde am putea sa vb mai multe, sa aflu mai multe informatii daca nu te deranjeaza. bafta si o zi frumoasa!
01 Jun 2012 16:21 #147145
by ancasabi
Replied by ancasabi on topic Re:Student+loc de munca+cazare in Londra
Buna.Daca vrei sa aplici pt yellow card ca si student te poti inscrie pt 1 an curs iar dupa 1 an poti aplica pt blue card.
.Te poti inscrie part time sau full-time . Dupa un an de scoala poti aplica pt blue card.Nu befeficiezi de discount pt transport asta e singura diferenta dintre full time si part time, dar pt yellow poti aplica.
.Daca m-ai ai intrebari ma poti suna 07545555966. Ma numesc Anca si lucrez de 8 ani la UK SCHOOL OF ENGLISH.Pt detalii poti vizita web: www.uk-school.org.uk. Te poti incrie la un curs de engleza la un pret destul de ieftin. Scoala este acreditata. Sunt foarte multi romani si bulgari inscrisi.
Veti mai jos informatiile necesare si gasesti UK SCHOOL OF ENGLISH in lista scolilor acreditate pt obtinerea de yellow si blue card.
UK Border Agency | EUN01 - EEA nationals
... Student - The EEA national must be able to show evidence that they are enrolled
at an establishment included on the DFES Register of Education and Training ...
www.ukba.homeoffice.gov.uk/policyandlaw/guidance/ecg/eun/eun1/ - 32k - 2012-01-23 -
Student - The EEA national must be able to show evidence that they are enrolled at an establishment included on the DFES Register of Education and Training providers, for example, a letter from a college or university confirming that the EEA
National is enrolled on a course and stating its duration.
The register can be found at: Department for Innovation, Universities & Skills - The Register of Education and Training Providers
DIUS register Final version
www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/.../diusregister.pdf
File Format: PDF/Adobe Acrobat
01480 225022. Register of Education and Training Providers as last maintained by the Department of Innovation, Universities and Skills on the 30 March 20
.Te poti inscrie part time sau full-time . Dupa un an de scoala poti aplica pt blue card.Nu befeficiezi de discount pt transport asta e singura diferenta dintre full time si part time, dar pt yellow poti aplica.
.Daca m-ai ai intrebari ma poti suna 07545555966. Ma numesc Anca si lucrez de 8 ani la UK SCHOOL OF ENGLISH.Pt detalii poti vizita web: www.uk-school.org.uk. Te poti incrie la un curs de engleza la un pret destul de ieftin. Scoala este acreditata. Sunt foarte multi romani si bulgari inscrisi.
Veti mai jos informatiile necesare si gasesti UK SCHOOL OF ENGLISH in lista scolilor acreditate pt obtinerea de yellow si blue card.
UK Border Agency | EUN01 - EEA nationals
... Student - The EEA national must be able to show evidence that they are enrolled
at an establishment included on the DFES Register of Education and Training ...
www.ukba.homeoffice.gov.uk/policyandlaw/guidance/ecg/eun/eun1/ - 32k - 2012-01-23 -
Student - The EEA national must be able to show evidence that they are enrolled at an establishment included on the DFES Register of Education and Training providers, for example, a letter from a college or university confirming that the EEA
National is enrolled on a course and stating its duration.
The register can be found at: Department for Innovation, Universities & Skills - The Register of Education and Training Providers
DIUS register Final version
www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/.../diusregister.pdf
File Format: PDF/Adobe Acrobat
01480 225022. Register of Education and Training Providers as last maintained by the Department of Innovation, Universities and Skills on the 30 March 20
06 Jun 2012 20:59 #147184
by Crysty27
Replied by Crysty27 on topic Re:Student+loc de munca+cazare in Londra
Buna Anca. Mersi frumos pentru informatii. Eu o sa ajung printr-o vizita in Londra pe 24 iunie. o sa te sun ,poate stabilim o intalnire sa imi dai mai multe informatii in legatura cu programele de studii pe care le ofera scoala. Daca ai o adresa de mail si poti sa mi-o lasi sa mai tinem legatura pana atunci iti sunt recunoscator. inca o data mersi si sper sa ne auzim cat de curand. O seara buna