- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Student in UK
- Intrebare despre drept de munca in UK.
Intrebare despre drept de munca in UK.
02 Jul 2012 19:08 #147447
by espc
Intrebare despre drept de munca in UK. was created by espc
Salut , am doar cateva scurte intrebari la care nu pot sa gasesc raspunsul nicaieri. Anul acesta termin universitatea in septembrie si doresc sa ma angajez , am Yellow card dar nu am muncit 12 luni. Imi imaginez ca in cazul acesta nu ma calific pentru Blue card ? Iar daca nu pentru ce ar trebui sa aplic? Iar ultima intrebare cam cat dureaza pana primesc drept de munca ?
Va multumesc.
Va multumesc.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
02 Jul 2012 19:55 #147448
by axa7070
Replied by axa7070 on topic Re:Intrebare despre drept de munca in UK.
Deci esti student in mod normal poti sa aplici pt BC - in Ghid ( UKBA) nu scrie nimic de cei in cazul tau ,ASA CA DE CE NU!?
02 Jul 2012 20:04 #147449
by espc
Replied by espc on topic Re:Intrebare despre drept de munca in UK.
In ce am citit eu scrie ca trebuie sa prezint documente care arata ca am fost angajat timp de 12 luni documente pe care nu le am. De aceea sunt putin confuz in functie de ceea ce trebuie sa fac.
- documenteuk
-
- Junior Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
03 Jul 2012 08:45 #147450
by documenteuk
Replied by documenteuk on topic Re:Intrebare despre drept de munca in UK.
iti trebuie invoice-uri si scrisori de recomandare, contracte incheiate and so on ca sa dovedesti ca ai lucrat 12 luni continuu in uk ca self employed.
astea poti sa le faci sin singur daca gasesti pe cineva care sa te ajute, adica niste persoane care sa-ti fie ca referinte. si pe baza lor faci scrisorile de recomandare, contracte sau agreements si deja invoice-uri.
astea poti sa le faci sin singur daca gasesti pe cineva care sa te ajute, adica niste persoane care sa-ti fie ca referinte. si pe baza lor faci scrisorile de recomandare, contracte sau agreements si deja invoice-uri.
03 Jul 2012 10:38 #147453
by espc
Replied by espc on topic Re:Intrebare despre drept de munca in UK.
Imi pare rau nu m-am exprimat corect , eu nu am avut cum sa muncesc deloc in Anglia de cand am primit Yellow card. Asta am incercat sa zic. Pot face ceva in cazul acesta ?