fbpx

Problema cu permisul de munca (yellow card)

01 Jul 2013 22:17 #147968 by soogard
Tot ce ar mai putea firma sa faca e aa specifice ca x a parcurs 1 luna din curs si mai are \"atatea\" luni.corect?si totodata ca pt da x sa urmeze cplacementul in cadrul acestui hotel e necesara o oferta scrisa de la hotel catre student care sa ateste interesul pt primirea in full time.placement.sau e prea tras de par?pt ca va spun pe cuvant,oamenii se leaga de orice de detaliu.e un lant hotelier...poate din cauza asta

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2013 22:22 #147969 by Londoner22
1. Vorbeste cu cei de la hotel si afla daca te pot accepta acolo in placement si in ce conditii.
2. In functie de raspunsul primit de la hotel, poti merge la agencie si confirma placementul sau cere mai multe detalii.

Idea este sa faci totul legal

01 Jul 2013 22:41 #147970 by soogard
Asta vreau si eu insa s-a discutat atat de mult incat cred ca orice as mai incerca sa demonstrez hr-ului nu ma vor mai crede.de 2 sapt incerc sa lamuresc aceasta problema.si culmea.au vbit.hotelul cu firma intre ei si tot nu s-au inteles.

01 Jul 2013 22:43 #147971 by Londoner22
Deci trebuie sa mergi si sa clarifici situatia daca vrei sa muncesti .... trebuie sa fie o solutie si posibilitatea de a clarifica situatia intre cele doua parti

01 Jul 2013 22:46 #147972 by Londoner22
Esti in Ro sau in UK acum ? Daca esti in UK, fa-le o vizita intr-o zi la fiecare sau discuta prin telefon.

02 Jul 2013 09:23 #147973 by soogard
Sunt in UK dar departe de ei.Am fost la interviu.De vbit lq telefon am vbit cu toata lumea dar firma spune ca nu poate scrie ca e required full time job pt ca e ilegal,iar omul fix asta cere ca sa ma poata angaja.Nu cred fa intelege principiul placementului si nici nu cred ca i-a fost explicat,plus cs nici eu nu sunt avocat ca sa ii explic pe indelete.El doar citeaza legea...dar in lege nu scrie si ca e required sa scrie firma de training ca se cere un full time job pt x luni.As suna la Home Office dar nu reusesc sa prind nici o linie.

Loading...