fbpx

Imprumut guvernamental pt. studii in uk

05 Jul 2013 09:18 #148029 by ramona33
multumesc......totusi acesti oameni stiu ceva au pe cineva care i ajuta de undeva.....si castiga bani grei pt. fiecare student inscris/......hm.......o intreaga mafie....si uk este corupta acum.......credeam ca am scapat de coruptie plecand din romania.....offffffff....multumesc londoner22......orice inform atie nu strica pt. mine..astept mai multe informatii despre acest imprumut guvernamental. caci eu nu-mi permit sa studiez in uk cu bani deoarece am 2 copii unul de 8 ani si un bebe de 9 luni :) dar vreau sa fac macar un an de colegiu o calificare in uk ca sa pot lucra legal in tara asta sper sa fie ok in viitor.....astept si parerile voastre....va multumesc .....sa fiti binecuvantati oriunde va-ti afla......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2013 09:38 #148031 by Londoner22
Eu in locul tau m-as concentra asupra studiilor si a ce trebuie sa fac ca sa ma inscriu la scoala si sa primesc fondurile necesare, decat sa ma gandesc la analfabetii care vin aici din Romania si pretind ca ofera \'servicii\'.

1. Decide facultatea sau colegiul la care vrei sa mergi.
2. Mergi la un \"open day\" si cere detalii (ce trebuie facut sa te inscrii, sub ce forma accepta aplicatiile si pret).
3. Foloseste website-ul de mai jos si suna la SFE unde afli daca te califici si cum sa aplici. 0845 3005090

Odata ce incepi procesul si mai ai alte nedumeriri, poti reveni cu imntrebari.

25 Jul 2015 12:42 #163673 by mcristinabianca
Buna ziua!

Am si eu o nelamurire legata de imprumutul guvernamental.
Am trimis aplicatia prin posta in urma cu aprox 2 saptamani si momentan astept un raspuns. Stiti cumva daca exista vreo conditie legata de valabilitatea buletinului? Tin sa precizez ca al meu expira in 1 dec 2015 si eu incep cursurile pe 1 octombrie. Exista vreo posibilitate sa mi se intoarca aplicatia?
As vrea sa il schimb pana plec din tara (adica pana septembrie) dar mi-e teama ca daca nu va mai coincide cu cel din aplicatia pentru imprumut. Stiu ca suna cam complicat, dar sper ca are sens:))
Lamuriti-ma, va rog, cum sta treaba cu buletinul. Vi l-ati schimbat inainte sa aplicati pentru imprumut?
Pentru cei care au aplicat, cat a durat pana vi s-a confirmat ca actele sunt in regula?

Loading...