- Concert „In Memoriam Marius Ba?u” la Londra: „Let’s Rock” cu Dan Bitman (Fri. 6 Dec, 2024 5:00 pm)
- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Tehnica
- Probleme cu programe sau OS / Technical Support
Probleme cu programe sau OS / Technical Support
Toate erorile, restart-urile, bugs-urile le scriem aici, iar cine stie solutia problemei va raspunde.
Pentru a descrie problema va rog:
1. Scrieti denumirea completa a programului la care aveti
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Eu mai am o nelamurire domnilor experti. Sunt sigur ca este vorba despre ceva foarte simplu...
Desktop-ul meu este in permanenta \'curat\' nu imi tin icons pe el nu-mi place, le iau eu din sistem cand am nevoie de ele.
Am luat ceva codecuri noi si mi s-au creat icons pe desktop. Stiu ca le pot sterge dar problema este ca iconitele nu mai sunt iconite sunt icoane:laugh: de 3-4 ori mai mari ca cele initiale micute. Cum le pot modifica marimea la cea standard?
Mersi.
1. Click-Dreapta pe Desktop > Properties > Appearance > Effects > debifeaza \"Use large icons\".
2. Un singur Click-Stinga pe Desktop, tzine tasta Ctrl si misca Scroll-ul de pe Mouse.
Daca nu merge varianta 1, incerci varianta 2.
- Londoner22
- Platinum Member
- Thank you received: 0
O sa pui in pericol treaba multor tehnicieni :laugh:
Extremer tu te ocupi de IT ??
O sa pui in pericol treaba multor tehnicieni :laugh:
:laugh:
Cartus deja vrea sa-mi ia gititza :D
...no worries, io ajut in situatii necomplexe si de care nu m-ar lasa sovestea sa i-au bani, oricum io is PC Field Engineer si ptr cazuri ONSITE mai grele i-au