fbpx

probleme antene satelit romanesti

27 Jan 2011 15:10 #136433 by danaprodu
buna tuturor!
deschid acest topic in ideea de a rezolva problemele legate de reglarea unei antene satelit.
sunt sigur ca de de cele mai multe ori echipamente luate din romania gen focussat,akta tv,digi....ajung sa dea o mare bataie de cap in momentul cand trebuiesc reglate pe semnal!
uneori cu o indrumare si cateva sfaturi bune puteti salva banii si timp!
rog pe toti cei care au orice fel de problema sa o deschida pentru a o putea rezolva!
gratiut bineinteles!:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2011 15:23 #136435 by bosho13
sal., daca ai ceva intrebari , te ajut cu ceea ce stiu , pt. ca si eu am fost in situatia ta si pe mine m-au ajutat altii , tot de aici.

27 Jan 2011 18:19 #136438 by 1234ameoba
Sper sa fie util acest topic,

am o problema, am doi provideri diferiti de canale romanesti,

Akta TV, fostul Max Tv parca, de cca 4 ani, jos in lounge,

si Digi Tv, luat anul trecut din Ro, sus in dormitor.

Recent., de ceva luni bune adica Akta a \"umblat\" pe la frecvente si, nu mai receptionez nici macar jumatate din canalele pt care platesc (Pro tv, Antena +++)

I-am contactat telefonic si am fost informat ca, reciver-ul meu Opentel, este prea vechi si ca, nici nu mai poate fi updatat,
singura solutie fiind sa cumpar alt aparat din Ro, mai nou desigur.

Pe de alta parte, sunt mult mai multumit de Digi Tv caci am si canalele de sport,

i-am contactat si pe acestia pt a afla ce posibilitate am sa cuplez si un al doilea televizor , singura solutie, zic ei,
ar fi sa achizitionez o un al doilea reciver, dar, marea problema este ca, trebuie sa o fac personal, ca si titular de contract,,

as face-o si pe asta, adica sa trag o fuga in Ro, doar pt asa ceva dar,

cica aceste aparate sunt extrem de cautate si, doamna aia de la telefon HABAR NU AVEA sa-mi spuna daca voi putea gasi/unde in Ro, un aparat.

Mai specific ca am instalate doua antene pt aceste programe, ce sanse /posibilitati am pt a putea avea Digi Tv-ul si jos?

Multumes pt topic si, pt orice info ajutatoare.

Mai mentionez ca, am contactat pe cineva care a postat la anunturi aici pe forum, mi-a fost prezentata o optiune rezonabila, din pacate ar presupune ceva numit Focus Tv cred, dar ei nu au canalele de sport, asa ca, cade;)

27 Jan 2011 19:24 #136442 by danaprodu
salut!
la opentel nu e vorba de soft. ca sa prinzi din nou toate canalele nu ai nevoie decat de o scanare!uite cum e procedura:
din meniu te duci la instalare
alegi satelitul sirius
te duci pe frecventa 12265/27500/h
dai cautare cu -nit on -activat.
in mai putin de 15 secunde ai din nou toate canalele ok!
cat pentru gigi tv ...procedura pentru al 2 lea tv e grea! necesita un nou abonament.
din informatii sigure iti spun ca nu au receptoare decat sh...si alea cum vin-cel putin la vaslui- vin cate 30 buc...se dau in prima secunda.antene nu au mai primit de 4 luni cel putin!
exista posibilitatea uni multiroom...tot de la ei....dar la fel!daca prinzi pe undeva sa aibe!
o seara minunata la toata lumea!

27 Jan 2011 19:41 #136445 by danaprodu
revin cu procedura detailata de scanare a unui receptor:
Detalii tehnice pentru receptie

Satelit Sirius - 5