- M?d?lina Stan ?i Lidia Butnariu în dialog sonor, de la baroc la jazz, la ICR Londra (Tue. 29 Apr, 2025 7:00 pm)
site download
09 Nov 2008 23:48 #95794
by nou_venit
site download was created by nou_venit
Sal. Spuneti-mi si mie un site in UK gen ODC, de pe care se pot descarca filme, muzica..
Eventual un linck de unde sa il iau.
Multumesc
Eventual un linck de unde sa il iau.
Multumesc
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Londoner22
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
10 Nov 2008 09:23 #95799
by Londoner22
Replied by Londoner22 on topic Re:site download
Saluty,
Pentru download poti folosi Limewire care este un program suuuper si eu il folosesc pentru descarcare filem,muzica etc.:) Pentru a descarca versiunea Basic Free acceseaza linkul de mai jos si instaleaza-l GRATUIT.
http://www.limewire.com/download/download.php?version=win&idl=n
( dai click in dreapta unde scrie DOWNLOAD LIMEWIRE OTHER VERSIONS pentru ca primul TURBO nu este gratuit).
Enjoy;)
Pentru download poti folosi Limewire care este un program suuuper si eu il folosesc pentru descarcare filem,muzica etc.:) Pentru a descarca versiunea Basic Free acceseaza linkul de mai jos si instaleaza-l GRATUIT.
http://www.limewire.com/download/download.php?version=win&idl=n
( dai click in dreapta unde scrie DOWNLOAD LIMEWIRE OTHER VERSIONS pentru ca primul TURBO nu este gratuit).
Enjoy;)
- michaelasi
-
- Platinum Member
-
Less
More
10 Nov 2008 09:40 #95800
by michaelasi
Replied by michaelasi on topic Re:site download
nu zic nu este limewier dar fi atent , ptr ca este filtrat zdravan ...mare atentie
PS nu te supara nou_venit dar daca mai ai subiecte de tehnica deschidele in sectiunea tehnica a forumului ;)
PS1 mi-asi dori sa vad filmele cu chiritoaia :)
PS nu te supara nou_venit dar daca mai ai subiecte de tehnica deschidele in sectiunea tehnica a forumului ;)
PS1 mi-asi dori sa vad filmele cu chiritoaia :)
- Londoner22
-
- Platinum Member
-
Less
More
10 Nov 2008 09:46 #95803
by Londoner22
Asta e riscul descarcarilor de pe ODC si altele, sa iei virusii altora dar daca te pricepi la calculatoare si ai un calculator protejat nu vad care ar fi problema:)
Daca vrei filmele cu chiritoaia descarca-le de pe Limewire trebuie sa fie pe acolo:)
Daca vrei filmele cu chiritoaia descarca-le de pe Limewire trebuie sa fie pe acolo:)
- michaelasi
-
- Platinum Member
-
Less
More
10 Nov 2008 09:53 #95804
by michaelasi
Replied by michaelasi on topic Re:site download
nu am eu mai probleme cu virusii , cica is material bad ptr ei si nu se atng de mine. :laugh:
iar virusii care ii gasesti pe limewier sint mai mult ptr PC ori ios pe Mac , any way cind am zis ca este filtrat m-am referit la filtrat de aia de mai sus , politisti webului if u know what i do not mean but i still end up to belive ....mihaeloo taci naibi din gura ca te-ai dus .....asta eram io lol , imi fac autocritica din gind in gind
revenind la chiritoaia , uite am gasit la un nene cu ceva timp in urma vindea cd-roame cu o gramada de filme romanesti , ok trebuia sa platesti dar... nu era mult mi se pare ca cerea 10 $ canadieni ... si am fost desteapta cind am fost acas acu de curind mi-am luat reviste (nu ma intreba cum se numesc ca nu mai stiu ) cert este ca aveau colectia de filme BD in actiune, la munte si la mare in tiplele de plastic ,
te tenteaza? ;)
iar virusii care ii gasesti pe limewier sint mai mult ptr PC ori ios pe Mac , any way cind am zis ca este filtrat m-am referit la filtrat de aia de mai sus , politisti webului if u know what i do not mean but i still end up to belive ....mihaeloo taci naibi din gura ca te-ai dus .....asta eram io lol , imi fac autocritica din gind in gind
revenind la chiritoaia , uite am gasit la un nene cu ceva timp in urma vindea cd-roame cu o gramada de filme romanesti , ok trebuia sa platesti dar... nu era mult mi se pare ca cerea 10 $ canadieni ... si am fost desteapta cind am fost acas acu de curind mi-am luat reviste (nu ma intreba cum se numesc ca nu mai stiu ) cert este ca aveau colectia de filme BD in actiune, la munte si la mare in tiplele de plastic ,
te tenteaza? ;)
- Londoner22
-
- Platinum Member
-
Less
More
10 Nov 2008 10:01 #95805
by Londoner22
OK sa sti ca mi-am dat seama ce vrei sa spui prin \'\'filtrat\'\' dar cred ca toata lumea stie asta numai ca nu se aplica. In UK ...s-a anuntat la stiri despre problema( incerc sa fiu cat mai diplomatic si sa nu dau multe detalii concrete):laugh: sti ce vreau sa spun despre politistii astia acum cat de adevarat si cum se aplica nu stiu...om trai si-om vedea:P
Sti cum se muta articolele? nu de alta dar poate sa mutam articolul asta de la Biroul de Informatii la discutii libere, as muta eu dar nu cred ca am acces si nici nu stiu cum se face..in fine..
Legat de filmele alea sa sti ca m-ar interesa dar nu stiu sincer pe unde sa caut sa vad daca gasesc intreaga categorie. Crezi ca pe Amazon si astea le putem gasi ca si eu as vrea sa le vad.:)
Hai cu o idee si daca le putem gasi sunt gata sa le cumpar....la un pret decent:)
Sti cum se muta articolele? nu de alta dar poate sa mutam articolul asta de la Biroul de Informatii la discutii libere, as muta eu dar nu cred ca am acces si nici nu stiu cum se face..in fine..
Legat de filmele alea sa sti ca m-ar interesa dar nu stiu sincer pe unde sa caut sa vad daca gasesc intreaga categorie. Crezi ca pe Amazon si astea le putem gasi ca si eu as vrea sa le vad.:)
Hai cu o idee si daca le putem gasi sunt gata sa le cumpar....la un pret decent:)