help!
- cristinutza
- Topic Author
- New Member
- Thank you received: 0
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- terrana_34
- New Member
Daca nu are microchip, nu te chinui sa ii pui in tara, costa 150-200ron, si aici in jur de 15-20pounds(al meu avea de mult din tara pus),la capitolul pasaport e durere, dupa ce am platit prin tara si am legalizat pasaportul la directia sanitar veterinara si guvernul romaniei, aici in carantina mi-au spus ca nu este valabil chiar daca suntem in uniunea europeana, asa ca la suma de 350 pounds a trebuit sa ii fac din nou aici pasaport britanic,in cazul in care il tii in carantina 6luni(asta e legea)daca pleci in tara cu el si nu ai pasaport britanic(asa iti zic ei)cand intrii din nou in anglia ti-l iau iar in carantina, asa ca nu m-am riscat si am facut si pasaport britanic.Trebiue sa intrii pe http://www.chingfordkennels.co.uk/
acest kennel este singurul din londra si este cam la o ora de mers cu bus-ul din blackhorse station,toata treaba te costa pe perioada de 6 luni 3000 de pounds,inclusiv, testul de sange, si pasaportul.
Am suferit mult amandoi, si eu si catelul meu pe nume AMORE (5ani 1/2)dar pentru mine a meritat efortul si acum suntem fericiti ca am trecut peste toate...
iti trimit o poza cu el,eu sunt din constanta, si daca vrei mai multe detalii da-mi un sms sau un missing call si te sun inapoi si vb....iti urez successsss 07584049640
- terrana_34
- New Member
- michaelasi
- Platinum Member
Am o mare rugaminte! Cine si-a adus animalutu de companie din Romania in Anglia..respectiv un catel...ma poate ajuta cu informatii privind documentatia necesara va rog???! Stiu despre pasaport, cip si testu antirabic...dar as vrea o lista detaliata sau un link catre vreun site de-al lor unde explica exact ce si cum pentru ca nu as vrea sa-mi aduc catelu si sa mi-l tina in carantina pe undeva. Va multumesc mult!
http://www.romani.co.uk/index.php?option=com_fireboard&Itemid=29&func=view&id=125764&catid=506
ai aicea toate datele de la Defra am facut o lista lungaaaaaaaaaaaaaaaaa de nu se mai termina lol
succes mult si plz plz pune si niste poze ale catelusului :)
- cristinutza
- Topic Author
- New Member
- simo280868
- Premium Member
e foarte complicat acest proces....s-ar putea sa nu pot intra cu el?