- M?d?lina Stan ?i Lidia Butnariu în dialog sonor, de la baroc la jazz, la ICR Londra (Tue. 29 Apr, 2025 7:00 pm)
- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Romani in UK - ce mai e pe la noi
- Detalii descpre recunoasterea atestatului ISCIR ?
Romani in UK
Detalii descpre recunoasterea atestatului ISCIR ?
- cristi_vip2004
-
Topic Author
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
10 Aug 2014 20:10 #152056
by cristi_vip2004
Detalii descpre recunoasterea atestatului ISCIR ? was created by cristi_vip2004
Salut,
As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii,daca puteti .
M-ar interesa sa stiu daca atestatul ISCIR (de stivuitorist) obtinut in Romania este recunoscut si aici in Anglia. Daca m-as putea ajuta, banuiesc ca tradus.
Va multumesc.
As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii,daca puteti .
M-ar interesa sa stiu daca atestatul ISCIR (de stivuitorist) obtinut in Romania este recunoscut si aici in Anglia. Daca m-as putea ajuta, banuiesc ca tradus.
Va multumesc.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- a Guest
-
- Visitor
-
17 Sep 2014 21:24 - 17 Sep 2014 21:27 #152185
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:Detalii descpre recunoasterea atestatului ISCIR ?
Salutare am aceeasi intrebare ca si cristi_vip.
Diploma de stivuitorist luata in Romania este recunoscuta si in UK ? Astept un raspuns cat mai repede posibil.
Multumesc anticipat.
Diploma de stivuitorist luata in Romania este recunoscuta si in UK ? Astept un raspuns cat mai repede posibil.
Multumesc anticipat.
Last edit: 17 Sep 2014 21:27 by a Guest.
- robertcassy13
-
- New Member
-
Less
More
18 Sep 2014 09:57 #152186
by robertcassy13
Replied by robertcassy13 on topic Re:Detalii descpre recunoasterea atestatului ISCIR ?
salut, baieti ,Si eu am diploma ISCIR si am fost angajat aici ca la depozit in Anglia ca picker si la un moment dat mi-au cerut sa fac curs pe stivuitor pe banii lor .L-am intrebat pe instructor daca mi se poate recunoaste diploma si din cate am inteles cica tot trebuie sa dai examen dar nu mai trebuie sa faci cursul .Practic la noi diploma aceea iti da voie la mai multe tipuri de stivuitor dar la ei trebuie sa dai examen pt fiecare in parte .
- a Guest
-
- Visitor
-
18 Sep 2014 13:19 #152187
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:Detalii descpre recunoasterea atestatului ISCIR ?
Sa inteleg ca certificatul ISCIR din Romania nu este recunoscut in UK si trebuie sa urmez alte cursuri aici?
- yamivegeta
-
- New Member
-
Less
More
11 Oct 2014 14:09 #152286
by yamivegeta
Replied by yamivegeta on topic Re:Detalii descpre recunoasterea atestatului ISCIR ?
As vrea si eu sa stiu acest lucru. Am atestatul ISCIR, si mi-ar fi de folos daca chiar se recunoaste in UK.
Vreau sa plec, si macar sa stiu daca sa il iau cu mine, sau sa il traduc/legalizez,etc :).
Vreau sa plec, si macar sa stiu daca sa il iau cu mine, sau sa il traduc/legalizez,etc :).