- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Romani in UK - ce mai e pe la noi
- ATENTIE LA ATLASSIB!!!
Romani in UK
ATENTIE LA ATLASSIB!!!
- a Guest
-
Topic Author
- Visitor
-
24 Jun 2007 04:37 #80591
by a Guest
ATENTIE LA ATLASSIB!!! was created by a Guest
Acum 3 saptamani sotia mea a plecat din Bacau spre Londra cu renumita firma atlassib(scriu cu litere mici firma ca nu se merita altfel),la ora 2 jumate a fost prezenta in autogara cum i s-a spus,dar autocarul a venit la ora 4...deh....firma de renume...apoi pana la Sibiu a mers intr-un ritm infernal din cauza ca autocarul avea probleme cu motorul,scotea un zgomot infernal si mirosea a incins...ajunsa in Sibiu i s-a spus ca o sa mai astepte 1 ora dar care s-a transformat in 2 si ceva...in fine ajunge in Arad la ora 21....trece granita....totul parea ca intrase in normal...numai ca la intrare in Franta si Germania au avut parte de ospitalitatea vamesilor care s-au comportat cu calatorii precum au fi fost cei mai mari infractori si criminali(deci evitati EUROTUNEL)....au trecut si de asta....aproape de destinatie soferul autocarului a adormit de 3 ori si va dati seama ce panica s-a produs printre calatori...deh....in fine ...ajunge la ora 4 in Londra.La intoarcere se defecteaza autocarul in Germania si sta ore bune pe drum...in loc sa ajunga aseara in tara va ajunge in cursul zilei de azi...nu stiu la ce ora....Aveti grija cu ce firma veniti...data trecuta cand a fost in Londra a venit cu firma TARSIN si a fost super fain de bine...
Aveti grija de voi ca altii nu stiu sa aiba cu toate ca platiti enorm...
Aveti grija de voi ca altii nu stiu sa aiba cu toate ca platiti enorm...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- a Guest
-
Topic Author
- Visitor
-
24 Jun 2007 07:38 #80592
by a Guest
Replied by a Guest on topic -
In fine...a intrat in romania iar la vama noastra ciudatii de soferi incearca sa stranga o cheta pentru amaratii si necajitii de vamesi.In Germany au fost urcati in alt autocar din cauza ca al lor trebuia sa se intoarca in Londra ptr ca acolo s-a stricat ala care trebuia sa vina in romania...Abia astept sa plec din statul asta AFRICAN care sa afla cica in UE....romania...
- Prestburyanul
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
24 Jun 2007 08:00 #80593
by Prestburyanul
Replied by Prestburyanul on topic -
De curiozitate, cat a costat biletul cu autocarul Catalin? Nu era mai simplu cu avionul?In fine...a intrat in romania iar la vama noastra ciudatii de soferi incearca sa stranga o cheta pentru amaratii si necajitii de vamesi.In Germany au fost urcati in alt autocar din cauza ca al lor trebuia sa se intoarca in Londra ptr ca acolo s-a stricat ala care trebuia sa vina in romania...Abia astept sa plec din statul asta AFRICAN care sa afla cica in UE....romania...
- a Guest
-
- Visitor
-
24 Jun 2007 08:02 #80594
by a Guest
Nu e mai simplu cu avionul? Cel putzin daca se defecteaza ceva pe drum... nu mai apuci sa te enervezi :twisted:
- a Guest
-
Topic Author
- Visitor
-
24 Jun 2007 08:11 #80595
by a Guest
Dus-intors a costat 260 euro si a ales aceasta varianta din cauza ca a fost din scurt plecarea si am spus ca firma e destul de renumita...deh...pana nu te frigi nu stii cum este...ar trebui sa le dea foc sau sa le faca cotete de gaini...
- a Guest
-
- Visitor
-
24 Jun 2007 08:21 #80596
by a Guest
260 de euro mi se pare exagerat de mult pentru o plimabre epuizanta cu autocarul... Cred ca un zbor indirect, fie el shi din scurt, se invarte in jurul aceleiashi sume.