- M?d?lina Stan ?i Lidia Butnariu în dialog sonor, de la baroc la jazz, la ICR Londra (Tue. 29 Apr, 2025 7:00 pm)
- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Romani in UK - ce mai e pe la noi
- magazin de mobila
Romani in UK
magazin de mobila
- Elena 2001
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 2
29 Dec 2007 22:39 #85978
by Elena 2001
magazin de mobila was created by Elena 2001
Vad ca-si cumpara lumea de toate - in special electronice dar si astea trebuie sa fie puse pe ceva, nu? Caut de nu mai stiu pe unde o mobila mai de doamne-ajuta si nu gasesc nimic care sa fie si frumoasa, si de calitate, si la un pret mai ... convenabil. Adica, trei lemne puse cap la cap si englezii vor o mie de lire? Ce pacat ca nu vin romanii cu idei de afaceri in domeniul mobilei - m-ar fi interesat teribil. Cind ma duc in Ro in vizita si vad frumusetile de la Galeriile Comerciale, mi le doresc aici dar nu se poate - ori sint facute in Germania, ori in Polonia, si nu se exporta in UK. Aveti ceva idei, companii care vind mobila de lemn solid la preturi acceptabile?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- a Guest
-
- Visitor
-
30 Dec 2007 08:06 #86015
by a Guest
Replied by a Guest on topic -
Ai incercat IKEA, deshi mobilier din lemn masiv nu vei gasi acolo. Recunosc ca de cele mai multe ori ai nevoie de imaginatzie pentru a face cumapraturi la IKEA, dar parjolutzele suedeze cu gem shi cartofi prajitzi justifica de fiecare data excursia.
In general, mobilierul de lemn masiv costa foarte mult in tzara asta. Motivul exact nu il cunosc dar banuiesc ca ar avea legatura cu materia prima, costul ridicat de transport shi procesul de productzie diferit de cel pentru mobila pe banda rulanta.
In general, mobilierul de lemn masiv costa foarte mult in tzara asta. Motivul exact nu il cunosc dar banuiesc ca ar avea legatura cu materia prima, costul ridicat de transport shi procesul de productzie diferit de cel pentru mobila pe banda rulanta.
- michaelasi
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
30 Dec 2007 10:27 #86024
by michaelasi
sau pur si simplu profit .... in uk se plateste cu lire in romanica cu lei ..lol
auzi elena dar mobilierul ala de la galeriile comerciale te-ai intrebat cit costa? iti spun eu coana varamea sa dat in stamba cu o canapea si 2 fotolii de la mobexpert ...70 de milioane a costato
ikea este buna vorba lui max daca nu ai buget super mare (noi cu 200 de lire ne-am sort out the bedroom pe primavra ) si cu 12 .99 am luat o masuta de cafea neagra pe care am pus tv-ul care si el este negru si deci se potriveste de minune...sa iti zic cit costau standurile ptr un 40 de inch tv? mi sa facut rau sa dau 150 de lire doar ptr un stand de tv? ha haha si am preferat sa iau o mauta ptr tv si una ptr mijlocul camerei si s epotriveste merge de minune...
depinde ce anume vrei fata s aiti cumperi
daca vrei lemn masiv eu iti sugerez http://www.cpratts.co.uk/
asta ca inspiratie ....
Replied by michaelasi on topic -
Ai incercat IKEA, deshi mobilier din lemn masiv nu vei gasi acolo. Recunosc ca de cele mai multe ori ai nevoie de imaginatzie pentru a face cumapraturi la IKEA, dar parjolutzele suedeze cu gem shi cartofi prajitzi justifica de fiecare data excursia.
sau pur si simplu profit .... in uk se plateste cu lire in romanica cu lei ..lol
auzi elena dar mobilierul ala de la galeriile comerciale te-ai intrebat cit costa? iti spun eu coana varamea sa dat in stamba cu o canapea si 2 fotolii de la mobexpert ...70 de milioane a costato
ikea este buna vorba lui max daca nu ai buget super mare (noi cu 200 de lire ne-am sort out the bedroom pe primavra ) si cu 12 .99 am luat o masuta de cafea neagra pe care am pus tv-ul care si el este negru si deci se potriveste de minune...sa iti zic cit costau standurile ptr un 40 de inch tv? mi sa facut rau sa dau 150 de lire doar ptr un stand de tv? ha haha si am preferat sa iau o mauta ptr tv si una ptr mijlocul camerei si s epotriveste merge de minune...
depinde ce anume vrei fata s aiti cumperi
daca vrei lemn masiv eu iti sugerez http://www.cpratts.co.uk/
asta ca inspiratie ....